Sanofi

HOGYAN HAT A RHINOSPRAY PLUS?

A Rhinospray Plus kiszerelésének, hatóanyagának és a benne lévő illóanyagoknak köszönhetően gyors* és órákon át tartó hatást biztosít.

Orrcsepp vs. Orrspray

A hagyományos orrcseppek helyett az orrspray-k korszerűbb megoldást jelentenek. Az oldatot a spray-k szórófeje finom cseppekké porlasztja, amelyek még olyan helyekre is eljutnak, ahová az orrcsepp nem. Az oldat egyenletesen oszlik szét, így csökken a nyálkahártya irritációja. Mivel minden egyes spricceléssel pontosan ugyanannyi hatóanyag jut a megfelelő helyre, hatásosabb és gazdaságosabb megoldást nyújt a hagyományos orrcseppekhez képest.

RHINOSPRAY PLUS TRAMAZOLINNAL ÉS ILLÓANYAGOKKAL

Tramazolin hatóanyag
A tramazolin-hidroklorid-monohidrát az orrban lévő hajszálereket összehúzva hatékonyan csökkenti a nátha vagy az allergiás rhinitis következtében megnövekedett nyáktermelést, illetve az orrnyálkahártya duzzanatát enyhítve megszűnteti az orrdugulást. Az orrjáratba történő permetezést követően perceken belül kifejti hatását, és órákon át biztosítja a szabad légzést.

Illóanyag tartalommal
A tramazolin hatását három illóanyag, a mentol, kámfor és eukaliptuszolaj egészíti ki, melyek az orrjáratban hűsítő, felszabadító érzetet nyújtanak.

Hogyan hat a rhinospray plus?

6 éves kortól alkalmazható
A Rhinospray plus már 6 éves kortól biztonsággal alkalmazható gyermekek esetében is.
Figyelem: bizonyos illóanyagok csecsemőknek és 3-5 éves korig kisgyermekeknek sem ajánlottak, de a szobában, esetleg az ágyneműn elhelyezett egy-egy csepp (inkább mentolmentes) illóolaj-keverék jótékony hatását nekik sem kell nélkülözniük.

A szénanátha tüneteit is enyhíti
A Rhinospray plus a megfázásos orrdugulás mellett az allergiás rhinitis miatti orrdululás enyhítésére is hatásos.

Tudta?
A Rhinospray plus 1,265 mg/ml oldatos orrspray az egyetlen termék a hazai piacon, amelynek fő hatóanyaga a tramazolin, mely az orrnyálkahártya, pl. közönséges meghűlés vagy szénanátha esetén kialakuló (az orr eldugulásához vezető) duzzanatának mérséklése is kiváló.

MAT-HU-2300186 (2023.02.21.)

*5 percen belül hat.